AD ASTRA BY ELITE

PROJEKT 2019 - 2022

Under 3,5 år var jag huvudansvarig projektledare för ombyggnationen från kontor till destinationshotell i världsklass. Byggnaden innehåller flera restauranger, bio, spa, konferens och 162 hotellrum. Jag var ansvarig som beställarrepresentant i projekteringen, uppföljning ekonomi samt upphandling av entreprenörer.

UTBYGGNAD STADSHOTELLET

PROJEKT 2019 - 2021

Tillbyggnad till det anrika Stadshotellet i Karlstad. Ca 2000 kvm, med 45 nya hotellrum, spa samt takbar. Jag var Elite Hotels beställarrepresentant med huvudansvar för entreprenadavtal och ekonomiuppföljning. Jag var även delaktig i projekteringen samt i alla byggmöten.

VANA SPA, ELITE PALACE HOTEL

PROJEKT 2019 - 2020

Byggnation av stort spa och gym i källarlokal. Jag var Elite Hotels beställarrepresentant med huvudansvar för entreprenadavtal och ekonomiuppföljning. Jag var även delaktig i projekteringen samt i alla byggmöten.

FASADER DROTTNINGGATAN 82

PROJEKT 2018

Renovering av innergårdens fyra fasader, ny takvärmeanläggning samt renovering av plåtdetaljer på taket. Huset är från 1851 men tillbyggt i flera omgångar. Jag var beställarrepresentant samt ansvarig projektledare. Upphandlade entreprenörer, höll i byggmöten samt följde upp ekonomin.

TRAPPHUS KUNGSGATAN 8 SAMT 10, DROTTNINGGATAN 82 & 92

PROJEKT 2017 - 2019

Under min tid på Hufvudstaden var jag ansvarig projektledare för fyra trapphusprojekt i historiskt värdefulla byggnader. Jag var beställarrepresentant samt ansvarig projektledare. Upphandlade entreprenörer, höll i byggmöten samt följde upp ekonomin.

TAKTERASSEN NK

PROJEKT 2018

Utveckling av NKs takterrass för kontorshyresgäster. Uppbyggnation av planteringar, pergola, mm. Jag var beställarrepresentant samt ansvarig projektledare. Upphandlade entreprenörer, höll i byggmöten samt följde upp ekonomin.

VINDKRAFT

PROJEKT 2011 - 2017

Mellan 2011 och 2017 var jag byggprojektledare för ett stort antal vindkraftsprojekt på mellan 8 till 30 turbiner. Jag upphandlade entreprenörer för byggnation av vindkraftsparker, skrev avtal, följde upp ekonomin och stöttade projektledarna på site. Jag arbetade även med LOU/LUF upphandlingar då OX2 säljer vindkraftverk till bland annat kommuner.

BRO ÖVER PENDELRÅGET I SUNDBYBERG

PROJEKT 2011

Under min tid på NCC var jag arbetsledare för utbyggnaden av tvärbanan i Sundbyberg och Solna. Jag planerade det dagliga arbetet, såg till att allt material fanns på plats, följde upp tidplan och ekonomi, mm.